IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не било страшно: Принц Уилям със семейството - в пътнически полет

26 август 2019 09 00

Камера улови кралското семейство да заминава за Шотландия

Снимка: Кадър от YouTube

Докато светът обвини в лицемерие принц Хари и съпругата му Меган, че докато се показват като големи природозащитници само за 11 дни се качиха 4 пъти на частни самолети, то принц Уилям се качи със семейството си в пътнически самолет.

Херцогът на Кембридж замина със семейството си в Шотландия, за да гостува на баба си - кралица Елизабет Втора, предаде Ройтерс.

Камера запечата как Уилям се качва с децата си на самолет на регионална авиолиния "Флайби", като билетът от Норич до Абърдийн с нея струва 73 британски лири. На борда е била и съпругата му Кейт. Британските вестници публикуваха снимки как принцът сам носи багажа на семейството. "Уилс дава урок по летене на Хари" написа в. "The Sun" на първа страница.

Дали това е рекламен трик или просто Уилям показва, че няма нищо страшно да се пътува в пътнически самолет, подобно и на неговата майка - лейди Даяна, не е ясно. Все пак Меган и Хари бяха защитени от приятелите си като Елтън Джон, който обясни в социалните мрежи, че той платил един от полетите.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари