IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За ЧРД: Райън Рейнолдс показа жена си в нелицеприятна светлина

27 август 2019 14 20

Актьорите не спират да си правят номера в социалните мрежи

За ЧРД: Райън Рейнолдс показа жена си в нелицеприятна светлина

През годините Блейк Лавли се превърна в модна икона, радваща феновете си не само от големия екран, но и от страницата си в  Instagram. Но винаги ще се намери някой (като нейният съпруг), който да ни я представи в малко по-различна светлина.
Не е тайна, че Лавли и Райън Рейнолдс често си спретват шеги в социалните мрежи. Този път, навръх рождения ден на актрисата, съпругът й публикува няколко кадъра с нейно участие, където тя не изглежда в най-добра форма. Така налице са най-лошите селфита, които Рейнолдс сподели в деня, в който жена му навършва 32 години.Снимка: Instagram
Нейното лице изобщо не изглежда така привлекателно, тъй като Блейк Лавли е уловена в смешни гримаси, на които актрисата е със полузатворени очи или полуотворена уста.Снимка: Instagram
Кадрите, които човек не би искал да има Рейнолдс публикува с надпис: „Честит рожден ден, @blakelively“.

Познавайки чувството за хумор на двамата, едва ли Лавли много му се е обидила. Но затова пък съвсем спокойно може да очакваме нейният отговор на предизвикателството.

Това не е първия подобен избор на „неподходяща“ снимка за нейн рожден ден. През 2017 г. Рейнолдс й пожела честит рожден ден, като публикува снимка на двамата, на която тя беше почти изцяло изрязана.

Тя върна услугата през същата година на неговия рожден ден, като публикува снимка, на която той е напълно подрязан до Райън Гослинг.
Междувременно Лайвли не публикува нови кадри в Instagram след като на червения килим на премиерата на  „Покемон“ през март, стана ясно, че е бременна с трето дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари