IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трети път за щастие: Лиъм Галахър готов пак да се врече във вечна вярност

3 септември 2019 17 30

Рокаджията поиска ръката на гаджето си Деби Гуайтър

Снимка: Reuters

Лиъм Галахър се е сгодил за гаджето си Деби Гуайтър. 46-годишният рокаджия е предложил на дългогодишната си възлюбена да стане негова съпруга по време на романтично пътешествие до Амалфи, Италия, миналия месец. Музикантът е задал съдбовния въпрос на 37-годишната Деби Гуайтър в присъствието на майка си Пеги.

"Деби е на седмото небе от щастие, но все още е леко шокирана, че Лиъм най-после й предложи", сподели източник, близък до звездата пред "The Sun". "Лиъм не крие, че Деби преобърна живота му, и й е благодарен за подкрепата. Двамата се надяват да се оженят догодина и Лиъм иска децата му да са до него в големия ден", допълва източникът.

Деби, която досега не се е омъжвала, вече е започнала да прави планове за сватбата си с Галахър, с когото има връзка от шест години.
Лиъм е бил женен два пъти. От брака си с актрисата Патси Кенсит той има 19-годишен син, Ленън, а от този с певицата Никол Епълтън - 17-годишния Джийн.
Музикантът има и две дъщери - 21-годишната Моли от бившата си партньорка Лиса Муриш и 6-годишната Джема от американската журналистка Лиза Горбани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари