IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек – уверена и секси на 53

4 септември 2019 08 40

Звездата показа секси форми по бански навръх рождения си ден

Снимка: Instagram

Салма Хайек е една от малкото звезди, която винаги яростно е защитавала сексапилните си извивки. На 2 септември звездата навърши 53 години и отпразнува рождения си ден по бански.

Актрисата от мексикански произход успя лесно да привлече вниманието на феновете и колегите си като пусна свое селфи по бански, което подчертаваше формите ѝ. Хайек написа: "Да, ставам на 53, и?".

Салма видимо продължава да излъчва самоувереност, която е оценена не само от почитателите ѝ. Селфито почти веднага коментираха Лени Кравиц с думите: „И никога не си изглеждала по-добре!“, а след това и актрисата Зое Салдана възкликна: „Уаууууууу“.

Висока оценка за визията на звездата постави и супермоделът Синди Крауфорд, която коментира с емотиконки под формата на пламък. Главният редактор на британското издание на Vogue Едуард Инифул пък написа: „Изглеждаш красива“.

Салма никога не е крила годините си и за разлика от доста други холивудски диви не се опитва да подражава на наложения модел за красота. Неотдавна латината гордо показа и своите посивели коси и написа „гордея се с белите си коси“.

Вие харесвате ли как изглежда 53-годишната Хайек?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари