IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наум Шопов и Теа на седмото небе, ще имат момиченце!

4 септември 2019 17 40

Актьoрът и приятелката му разкриха пола

Instagram

Наум Шопов - младши и годеницата му Теа Минкова очакват момиченце. Това стана ясно от канала на двамата в YouTube. Двамата са снимали специален влог, озаглавен "Полът на бебето и 10 неща, които не знаете за нас". 

"Нашата идея е наистина да не правим сензация от това. Ще ви го споделим просто като на приятел", коментира бъдещата майка в клипа и уточнява, че с Наум не искат да съобщават какво детенце ще си имат с излишни помпозности. 

"Много сме щастливи и двамата... Ще си имам, най-накрая, още една принцеса", казва развълнувано Наум. 

Бъдещите родители обясняват, че не са имали кой знае какви претенции за пола на бебето, но и двамата са предпочитали то да е момиченце. 

Очаква се Теа Минкова да роди в края на годината. Тя изтъкна, че с любимият й вече са избрали име, но искат първо детето им да се роди живо и здраво, след което да го споделят. 

Актьoрът предложи брак на своята половинка през ноември 2018-а, точно на рождения й ден. Той и годеницата му обаче не бързат със сватбата. 

наум шопов и теа

IStockphoto

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари