IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли стана майка за втори път

16 септември 2019 10 50

Актрисата бе забелязана със съпруга си да разхождат бебешка количка

Снимка: Reuters

Звездата от „Карибски пирати“ Кийра Найтли стана майка за втори път. Актрисата и съпругът ѝ Джеймс Райтън са били забелязани да разхождат бебе в количка в Лондон, предава Daily Mail. Според изданието, Найтли е била в отлична форма и в добро настроение.

Новината, че Кийра Найтли чака второ дете стана ясна след като тя се появи на парти на „Шанел“ в Париж с голямо коремче. Това стана през месец май. За последно бе видяна бременна преди месец в Лондон.

През януари актрисата призна, че майчинството е предизвикателство и съчетаването на кариерата с грижите за дъщеря ѝ никак не е лесно. Тя обърна внимание и върху физическото и психическо изпитание, свързано с него.

„Не мисля, че признаваме през какъв физически и емоционален маратон преминават жените, когато стават майки – каза Кийра Найтли пред сп. „Баланс“. – Нормално е да се каже това. То не означава, че не обичам детето си. Само признавам, че липсата на сън, хормоналните промени, промяната в отношенията със съпруга ми, са неща, които ме карат да се чувствам, сякаш се провалям ежедневно. Трябва да си напомням, че не съм се провалила, че правя каквото мога, но не е лесно“.

Тя описа раждането като „бойно поле“ и каза, че от жените се очаква „да крият болката си“. След това разказа какво точно е преживяла, с кръвта, болката, шевовете, писъка на бебето и деформираната му главичка.

Съпругът на Кийра Найтли – Джеймс Райтън, е музикант. Двамата сключиха брак във Франция през май 2013 г. Дъщеричката им Еди се роди през 2015 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари