IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заподозряха, че Брадли Купър излиза с по-възрастна актриса

17 септември 2019 15 00

Звездата от „Роди се звезда“ е забелязан в компанията на Лора Дърн

Снимка: Reuters

След като Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха, се заговори, че актьорът и режисьор излиза с певицата Лейди Гага, която му бе и екранен партньор във филма „Роди се звезда“.

И все пак подобни твърдения така и не бяха потвърдени. А докато Ирина Шейк беуловена до Джъстин Теру, Купър бе забелязан в компанията на доста по-възрастна негова колежка – актрисата Лора Дърн.

Двамата имат осем години разлика – той е на 44, а тя – на 52 години., което всъщност за Холивуд не е особена причина да не започнат връзка.

Снимка: Reuters

Така според Us Weekly между двамата наистина се случва нещо. Това е потвърдила самата актриса пред изданието, макар и да пояснява, че са само много добри приятели.

„Ние сме чудесни приятели. Така ни потръгна. Разбира се, обезателно ще се появят и хора, които ще пишат неща просто за да извлекат интрига. Той (Брадли) е хубав човек и един от най-добрите ми приятели“, сподели Лора.

Има ли нещо повече между двамата, тепърва ще се разбере.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари