IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт разбрал за раздялата с Майли в интернет

17 септември 2019 14 50

Актьорът бил шокиран

Снимка: Reuters

Лиъм Хемсуърт до последно не знаел, че с Майли Сайръс са разделени, пише Page Six. Той прочел в интернет „новината“ и бил напълно шокиран.

По думите на източник на изданието, Лиъм решил да си отдъхне в родната Австралия, когато представител на Сайръс публикувал официално изявление за тяхната раздяла.

В съобщението се казваше, че „съпрузите са решили да се разделят и съсредоточат върху своите кариери“ Както съобщава източникът, до този момент не е ставало въпрос за никакви споразумения между тях.

Напомняме, че след изявлението на Майли Сайръс, Лиъм още няколко дни не коментира случилото се. След това публикува кратък пост на страницата си в Instagram: „Ние с Майли се разделихме, желая ѝ само здраве и щастие“.

Той остана при брат си Крис Хемсуърт и неговото семейство, а Майли заживя с блогърката Кейтлин Картър. И двете май си изкарват доста добре заедно.

Затова пък Лиъм дори заговори, че планира да напусне Лос Анджелис и да се завърне да живее в родната Австралия.

Сайръс и Хемсуърт имаха едва 8-месечен брак, но преди него и доста дългогодишна бурна връзка, свързана с много раздели и събирания. Според информация на сп. „People“ причината за това да тръгнат в различни посоки са многото купони, на които ходи Лиъм и противоположните им виждания за брака.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари