IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор в компанията на 7-кратна световна шампионка

18 септември 2019 12 00

Българинът започна да учи сърфинг

Снимка: Instagram

Григор Димитров явно се е отдал на пълна почивка след края на последния голям тенис турнир. Българската ракета достигна до полуфиналите на US Open, където отпадна от Данийл Медведев. Постижението на Гришо беше историческо за него на този турнир и го изкачи до номер 25 в световната ранклиста.

След такъв успех, естествено е Димитров да се отдаде на заслужена почивка. Той беше забелязан на седмицата на модата в Ню Йорк, където се срещна с Ана Уинтур и Серина Уилямс. Гришо впечатли със своята визия, с която приличаше на истински модел.

Сега тенисистът е избрал друг начин за разпускане. Той се срещна със Стефани Гилмор, която е 7-кратна световна шампионка по сърфинг. Двамата прекараха деня заедно, а целта на Димитров беше да попие всяко движение и всяка дума от Гилмор.

Българинът сподели снимка от срещата в Instagram, на която се вижда, че двамата са в добро настроение и се радват на хубавото време в Малибу. Самият Димитров призна, че е фен на Гилмор от дълго време и това е среща, която е чакал с нетърпение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари