IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан отново е бременна

25 септември 2019 08 40

Този път детето е от приятеля й Стив Кази

Снимка: Reuters

Джена Дюан и Стив Кази се похвалиха, че ще стават родители. Двойката, която започна да се среща малко след като Дюан приключи брака си с Чанинг Тейтъм, обяви във вторник сутринта новината пред списание People.

„Не можем да бъдем по-щастливи от факта, че ще увеличим семейството си“, пишат двамата актьори. Само преди няколко дни те се върнаха от романтична ваканция в Ориндж Каунти, Калифорния. С тях беше и дъщерята на Дюан от връзката ѝ с Тейтъм.

 

Малката Евърли вече е на шест години, а при раздялата си Чанинг и Джена споделиха, че ще подходят с невероятна грижа към нея и разводът по никакъв начин няма да ѝ се отрази негативно. Явно и двамата следват това обещание, тъй като Евърли вече се познава и с двете нови половинки на родителите си. Чанинг Тейтъм не крие романса си с певицата Джеси Джей и наскоро двамата решиха да заживеят заедно.

Стив и Джена бяха обект на спекулации още през октомври миналата година, но нито един от тях не потвърди новината до този юни. Тогава в профила на актрисата в Инстаграм се появи снимка на двойката, а след това те непрестанно посещаваха светски събития заедно. 

Това ще е първо дете за Стив Кази и той ще разчита на опита на Джена, която вече е минавала по този път. Засега не се споменава нищо повече около бебето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари