IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт за скандалите, омразата. Била е пред раздяла с музиката

25 септември 2019 10 50

Певицата даде обширно интервю за списание Rolling Stone

Снимка: Getty

Тейлър Суифт е на върха в музикалната индустрия повече от 10 години. Певицата се появи на сцената като олицетворение на тийнейджърите, които се борят с раздялата и неразбирателството, но постепенно се превърна в зрял изпълнител, който пленява малки и големи.

Песните ѝ жънат огромен успех минути след като бъдат пуснати на пазара, а турнетата ѝ се разпродават мигновено. Въпреки че толкова години живее под светлината на прожекторите, Суифт успява някак си да запази личния си живот скрит.

Дълго време тя не признаваше за връзката си с Джо Алън и феновете никога не знаят кога тя готви нов албум или турне. Не обича да говори много с журналистите, а се свързва с почитателите си чрез профилите си в социалните мрежи. По този начин тя се чувства близка до тях и е сигурна, че няма как думите ѝ да бъдат извъртени.

Сега обаче изпълнителката застава пред въпросите на списание Rolling Stone, за да даде едно от най-обширните и лични интервюта през цялата си кариера. Тя говори за политическите си убеждения, критиките, продължаващата война с Кание Уест, както и вдига завесата към процеса на писане на песни.

Повечето ѝ фенове може би няма да го повярват, но Суифт е смятала да се откаже от музиката. Независимо, че е на върха в класациите, тя признава, че омразата на хората понякога я застига и я смачква.

„Те се наслаждаваха на тази омраза, а нямаха много причини да го правят. Чувствах, че ситуацията е безнадеждна““, споделя Тейлър пред Rolling Stone. Въпреки че не разбира защо хората не я харесват, певицата се опитва да промени себе си и музиката, която прави. „Наистина исках да знам мотивите, които се крият зад тази омраза“.

Тейлър признава, че се е справила с трудната ситуация като е обърнала повече внимание на себе си. „Реших да заживея по-тих живот, защото така не събуждам коментари, дискусии и дебати. Не осъзнавах, че канех хората в живота си и им давах правото да си играят с него като игра““, допълва тя.

Разбира се, няма как интервю на Тейлър Суифт да мине без въпроси за враждата ѝ с Кание Уест. Войната между двамата продължава от 2009 година, когато по време на речта на Суифт на наградите VMA, рапърът изтръгна микрофона от ръцете ѝ. 

След това всичко се пренесе на музикалната сцена, където Уест вкара името на Тейлър в песента си Famous, а Суифт от своя страна побърза да каже, че не е била питана за разрешение. Естествено, в спора се намеси и съпругата на Кание – Ким Кардашян, която твърди, че той всъщност е питал Суифт за позволение и тя с радост го е дала.

И до днес не се знае кой е прав, но пред Rolling Stone, певицата казва, че единственото нещо, което е искала от Кание, е уважение. „Когато някой не те уважава толкова видно и казва, че нямаш място тук, наистина боли. Исках просто респект от него“.

Суифт много добре знае, че служи за пример на своите фенове. Затова тя се опитва да разбере колкото се може повече за политиката и правата на обществото. „В момента се фокусирам върху изборите през 2020 г. Искам да разбера как мога да помогна, но не искам да се получи обратен ефект. Защото, когато звезди се включиха в кампанията на Хилъри Клинтън, това не се отрази много добре“.

Освен с Кание, Суифт се забърка и в още един скандал. Тя влезе във вражда с мениджъра Скутър Браун, който в момента притежава правата над повечето от старите ѝ проекти. В интервюто певицата заявява, че Браун е бил човек, на когото тя е вярвала. „Мислех си, че знам какво е предателство, но това заболя много повече, защото го чувствах като семейство“.

След всичките тези проблеми, много хора ще се питат как певицата се справя и успява да радва публиката и феновете си с нови песни и концерти. Истината е, че тя се обръща към майка си, с която споделя всичко и е била до нея през целия процес на развитие.

„Имаше моменти, в които се чувствах наистина много зле и сме стояли на телефона с часове. Пишех нещо, което исках да кажа на света, но вместо да го публикувам, аз го прочитах на нея“, признава Суифт. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари