IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Принц Хари и малкият Арчи

25 септември 2019 17 40

Синът на херцога започва да прилича все повече на него

Снимка: Reuters

Принц Хари може да е напълно спокоен за произхода на сина му Арчи. Двамата си приличат толкова много, че никой не може да обърка родителите на най-малкия представител на кралското семейство.

Херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари са на 10-дневно пътуване из Африка, в което ги придружава и малкият Арчи. Това е първо негово пътуване зад граница, а днес той се появи и на среща с известния противник на апъртейда архиепископ Дезмънд Туту.

Веднага се появиха снимки в социалните мрежи, а феновете на кралското семейство не пропуснаха да отбележат огромната прилика между Арчи и принц Хари, когато херцогът беше на неговата възраст. Синът му беше облечен в небесносиньо костюмче и се чувстваше страхотно в прегръдките на майка си.

Арчи

Снимка: Reuters

В един момент принц Хари прошепна нещо в ухото на сина си, което накара детето да се засмее, а всички присъстващи не останаха равнодушни към милия момент. Семейството кацна в Кейптаун в понеделник, а Меган беше забелязана да сваля Арчи, който носеше бяла плетена шапка от самолета.

Кралските фенове веднага намериха прилика между тоалета на Арчи и този на Хари, когато принцът кацна в Шотландия заедно с майка си – принцеса Даяна, през 1985 година. Херцогът на Съсекс е само на 4 месеца по това време.

Хари

Принц Хари с майка си – принцеса Даяна. Снимка: Reuters

Хари обаче не бърза да признава приликата между него и Арчи. „Той се променя всеки ден“, заяви в интервю принцът. Все пак феновете държат на своето и постоянно намират сходства между двамата представители на най-новото кралско семейство.

Арчи

Снимка: Reuters

На снимките от кръщенето на Арчи, синът на Меган и Хари е сниман в подобна поза, в която е застанал и принцът на своя портрет преди доста години. Приликата се засилва още повече и с това, че Арчи е облечен тоалет, който е доста подобен на този, в който е кръстен и принцът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари