IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова празнува рожден ден в Австралия

26 септември 2019 12 30

Моделката се похвали в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Диляна Попова продължава с околосветската си обиколка. Моделката и актриса постоянно прескача от държава в държава, а сега е избрала горещата Австралия, за да отпразнува рождения си ден. Тя сподели снимки в социалните мрежи, на които се вижда как е прегърнала коала, а на лицето ѝ грее огромна усмивка.

„Нагушках коала. Сбъднах детската си мечта“, написа Попова под фотоса. Освен с коала, моделката успя да се щракне и с кенгуру, както и да посети Китайската градина на приятелството в Сидни. Диляна Попова е родена на 24 септември, а тази година отпразнува своята 38-годишнина.

Красивата актриса явно е успяла да намери малко време и за себе си, тъй като в последните няколко месеца тя се отдаде на сериозни професионални ангажименти. Наскоро тя участва в реклама, снимана на Малдивите, а ще може и да я гледаме на голям екран във филма на Ники Илиев „Завръщане“, който ще се завърти по кината на 18 октомври. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари