IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време за игра! Енрике Иглесиас и малката Луси

26 септември 2019 17 40

Дъщеря му расте изключително бързо

Снимка: Reuters

Енрике Иглесиас зарадва за пореден път феновете си в Инстаграм. Изпълнителят публикува видео, на което се вижда как се забавлява с малката си дъщеря Луси. Той и приятелката му – бившата тенис звезда Ана Курникова, от 2017 г. се радват на близнаците Никълъс и Луси.

Само месец по-късно гордите родители показаха за първи път децата си, които веднага породиха серия от коментари и множество харесвания в социалните мрежи. Оттогава Енрике и Ана не спират да държат в течение феновете си за това как се развиват наследниците им.

Сега, Енрике публикува видеа, в които се вижда как си играе с малкото си момиче. В един момент, изпълнителят започва да прескача Луси, което изключително много я забавлява, след което започва и да я върти.

През юни певецът отново пусна клип, но този път на сина си Никълъс. Тогава момчето беше на лодка и се опитваше да подражава на баща си в пеенето. Това не продължи дълго, тъй като детето беше впечатлено от морето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари