IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Вампирите“ Иън Сомърхолдър и Пол Уесли с нов съвместен проект

27 септември 2019 14 40

Те ще създадат свой бърбън

Снимка: Reuters

Братята Салваторе отново са заедно. Малко повече от две години след като приключи сериалът „Дневниците на вампира“, актьорите Иън Сомърхолдър и Пол Уесли отново ще работят заедно. Двамата играеха братята Деймън и Стефан Салваторе, които на 18 години се превръщат във вампири и оттогава се опитват да скрият истинската си същност от света.

Местят се в родния си град Мистик Фолс, където се влюбват в едно и също момиче – красивата Елена, в чиято роля влиза Нина Добрев. В продължение на 6 сезона, двамата братя спореха за сърцето на момичето преди Елена да заспи вечен сън, за да може приятелите ѝ да оживеят. Решението да напусне сериала беше изцяло на Нина, която сподели, че се насочва към други проекти.

вампири

Снимка: Reuters

Все пак тя участва в последния епизод от 8-и сезон, с който се отбеляза и краят на сагата. Явно Сомърхолдър и Уесли тъгуват по времето, когато работеха заедно, тъй като сега двамата са решили да се впуснат в нов бизнес.

Иън призна в Инстаграм, че двамата с Пол разработват своя марка бърбън – решение, пряко свързано с „Дневниците на вампира“. Напитката присъстваше постоянно в дома на Салваторе, а Деймън (Йън Сомърхолдър) не пропускаше възможност да си сипе едно питие.

„Можете ли да си представите, ако братята Салваторе имат собствена марка бърбън? Е, това ще се случи. С Пол Уесли работихме здраво с нашия великолепен екип, за да направим това възможно. Това е нашият начин да ви се отблагодарим за подкрепата, която ни давахте по време на сериала. Ще пътуваме из света, за да се срещнем с всички вас, за да отпразнуваме с шумни партита пускането на напитката“, е част от посланието на Сомърхолдър в Инстаграм.

вампири

Снимка: Reuters

Засега не се съобщава името на марката или точно кога ще бъде пусната в продажба, но постът на вампира от екрана със сигурност събуди любопитството на феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари