IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин и партньорът му чакат четвърто дете

30 септември 2019 10 50

"Обичам големите семейства", каза певецът

Снимка: Reuters

Рики Мартин и съпругът му Джуан Йосеф разширяват семейството си. В събота изпълнителят обяви, че двамата чакат четвъртото си дете. Мартин получи награда за заслугите си към ЛГБТ общността по време на церемония, която се проведе във Вашингтон.

„Семейството ми е тук. Съпругът ми Джуан и красивите ми близнаци Валентино и Матео“, започна речта си развълнуваният Мартин. Той се обясни в любов на половинката си, както и обсипа със суперлативи децата си. „Вие сте моята сила и ме вдъхновявате всеки ден“.

Рики

Рики Мартин и Джуан Йосеф. Снимка: Reuters

Валентино и Матео се появиха на бял свят през 2008 година чрез сурогатна майка, а Джуан и Рики имат и дъщеря, която е само на 8 месеца. Името ѝ е Лусия, но тя не присъстваше на церемонията. Въпреки това, изпълнителят не забрави да я включи в речта си, като я определи като „светлината на живота ми“.

Накрая на изказването, Мартин изненада всички като заяви, че очаква още едно дете. „Трябва да ви кажа, че сме бременни. Чакаме дете“. Това предизвика бурни овации сред публиката, а усмивката на Рики стана още по-голяма.

Рики

Снимка: Reuters

Все още не се знае какъв пол ще е детето и кога трябва да се появи на бял свят, но можем да сме сигурни, че Рики Мартин и съпругът му Джуан Йосеф нямат търпение за щастливото събитие.

Рики Мартин – една епоха в Лас Вегас

Рики Мартин се омъжи!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Моля поправете го това Джван
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар