IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джизъса с татуировка за сина си

4 октомври 2019 14 40

Днес е изписването на майката и бебето

Instagram

Джизъса смята да си татуира името на новородения си син. След това ще спре с изрисуването на тялото си. Това обяви самият той пред бТВ и уточни, че Златка Райкова и бебето ще бъдат изписани днес.

„Много съм щастлив. Изкарах нощта в болницата при тях. Утре е изписването. Смятах да присъствам на раждането, но политиката на болницата изключва тази възможност“, каза развълнуваният татко.

Георгиев уточни, че бабите вече са „мобилизирани“ и ще помагат за отглеждането на малкия Благой.

Любимият на Райкова поясни, че тя е избрала името на бебето. По време на бременността го наричала Блажко. 

Бебето е четвъртото дете за спортиста, както и първа рожба за плеймейтката. „Тежко е да имаш деца от различни жени, на различни места. Никога не съм си мислел, че животът ми ще се развие така. Всеки прави грешки в живота. Може би повлия това, че много години бях в чужбина и този начин на живот: тренировки, лагери, рядко си със семейството си“, обясни футболистът. 

„Не съм планирал така да се стече животът ми, но това е съдба. Старая се да прекарвам много време с децата ми, даже училището им е близо до нас и отскачам в голямото междучасие, за да ги видя“, коментира още Георгиев. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари