IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс отново не е сама, залюби Коуди Симпсън

7 октомври 2019 10 40

Певицата вече претърпя две раздели само за няколко месеца

Снимка: Instagram

Майли Сайръс явно не обича да е сама. Само дни след като певицата обяви, че слага край на връзката си с блогърката Кейтлин Картър, тя отново беше забелязана с ново гадже. Този път става дума за мъж и името му е познато в музикалните звезди – Коуди Симпсън.

Двамата са приятели от дълго време, а Симпсън обясни в интервю през 2015-а, че с Майли бързо са се сближили, защото споделяли една и съща съдба – да израснат под светлината на прожекторите. „Майли е една от най-добрите ми приятелки и ми помага да се адаптирам към средата“, каза той пред GQ Australia.

Още тогава се заговори за нещо повече между двамата, но Симпсън отрече категорично всички романтични слухове. По същото време Симпсън започна да се среща с модела Джиджи Хадид и двамата се задържаха близо 2 години заедно.

Явно сега нещата са малко по-различни, тъй като според очевидци, Коуди и Майли са отишли заедно да пазаруват и не са се притеснявали да показват близост. В социалните мрежи дори се появи клип на двамата, който беше споделен и от певицата. За да засили още повече подозренията, Майли пусна снимка на Коуди като написа, че това е нейният тип мъж.

Сайръс скача от връзка във връзка, след като се раздели с Лиъм Хемсуърт и Кейтлин Картър в рамките само на няколко месеца. С актьора, Майли имаше връзка няколко години, след което двамата се разделиха и отново се събраха. 

През декември 2018 година се ожениха, но бракът им не издържа дълго. Само 11 месеца след сватбата, двамата обявиха, че се разделят, а няколко дни по-късно се появиха снимки на певицата с Картър. Но и тази връзка не издържа дълго и през септември беше съобщено, че двете момичета си остават просто приятелки.

Връзката на Майли с Коуди идва малко след като близки до певицата обявиха, че иска да си почине от романтични преживявания. „Майли се раздели с Кейтлин, защото не беше готова за връзка. Тя трябва да остане малко насаме със себе си“. 

Дали това ще е още едно мимолетно преживяване, или между Коуди Симпсън и Майли Сайръс има нещо повече от флирт, тепърва ще разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари