IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун откровено пред Натали Портман

13 октомври 2019 13 00

Двете се срещнаха за интервю за Harper's Bazaar

Имаме чувството, че Рийз Уидърспун се е бетонирала на телевизионния ни екран и нищо не може да я свали. Не се оплакваме, разбира се, тъй като нейният талант е доказан в толкова много продукции. Наскоро приключи вторият сезон на „Малки сладки лъжи“, в който Уидърспун не само играе една от главните роли, а също така е и продуцент.

Сега феновете я очакват в още един сериал, този път с малко по-друга насоченост. „The Morning Show“, където компания на Уидърспун ще правят Дженифър Анистън и Стийв Карел, разказва телевизионен водещ, който е обвинен в сексуално посегателство.

Темата е много близка до Уидърспун, която е една от създателките на движението #MeToo, което се появи след като продуцентът Харви Уайнстийн беше обвинен в сексуален тормоз от множество жени. Организацията цели да помогне на жертвите да говорят открито за изживяното и виновниците да си понесат последствията независимо колко влиятелни са те.

Сега актрисата говори за новите си проекти, за страховете си и за работата си в Холивуд. Срещу нея сяда Натали Портман, която влиза в ролята на интервюиращ и задава истински важните въпроси. Всичко това се случва след фотосесията за корицата на Harper's Bazaar.

Интересното е, че Уидърспун е трябвало да бъде снимана докато върху нея се е настанила удобно доста голяма змия и един паяк. „Паякът не ме уплаши, но змията – да. Може да звучи странно, но аз харесвам насекоми и паяци. Като малка обичах да събирам буболечки“, споделя актрисата пред Портман.

Разбира се, нямаше как да бъде подмината темата и професионалната кариера на Уидърспун. В „The Morning Show“ тя ще си партнира с Дженифър Анистън, с която се познават още от снимачната площадка на сериала „Приятели“. Там двете играят сестри, а Рийз е само на 23 години и току-що родила, когато я избират за ролята.

„Беше много мила с мен. Аз бях нервна, защото по това време още кърмех бебето си, но тя ме уверяваше, че няма за какво да се притеснявам. Бях впечатлена от способността ѝ да играе пред жива публика без никакви задръжки“, добавя тя. Признава, че още оттогава са близки приятелки с Анистън. 

Централната тема в „The Morning Show“ е малко по-различна от това, което зачеква движението #MeToo. Тук се разглежда позицията на мъжа, който е обвинен в сексуално посегателство и как това влияе на кариерата, семейството и живота му като цяло. 

„Като артисти ние се опитваме да намерим капчица човечност във всяка една криза и да отворим очите на хората за всички гледни точки. Какво се променя в живота на един човек? Как губи семейството си, работата си“. 

Освен в „The Morning Show“, Уидърспун ще се появи и в друг нов проект. Тя работи заедно с актрисата Кери Уошингтън върху адаптация на книгата „Little Fires Everywhere“. Те ще се опитат да направят минисериал от осем епизода за Huli. 

„И двете сме продуцентки и ще играем в поредицата. Споделяме си всяка една отговорност“, признава актрисата. 

Освен в Холивуд, Рийз е успяла и извън актьорството. Тя има собствена медия – „Hello Sunshine“, модна линия „Draper James“, работи заедно с козметичната компания „Elizabeth Arden“ и се грижи за трите си деца. Но въпреки огромните хвалебствия от страна на Натали Портман, Уидърспун не смята, че е нещо по-различно от другите майки.

„Нека да бъдем честни. Всяка една работеща майка трябва да се справя с много неща. Но, сериозно, смятам, че жените, които са много заети, са едни от най-успелите в света“. Споделя, че се е научила да бъде мултифункционална, за да може да приключи задачите си в рамките на деня.

„Провеждам срещи докато се гримирам и оправям косата си. След това, хората, които управляват компанията ми, ме заместват и аз започвам с актьорската игра. Все още киното е един от главните ми приоритети. Но на първо място поставям децата си“. В момента дъщеря ѝ Ава е в колеж, синът ѝ - Дийкън е в гимназия, а най-малкият – Тенеси е в първи клас.

Признава, че обича да се шегува с децата си, но е доста строга майка щом стане въпрос за задължения. Споделя, че най-голямото богатство е семейството и съпругът ѝ Джим Тот подкрепя всяка една идея и мечта. 

„Помага ми с всичко. Голяма късметлийка съм“, радва се Рийз Уидърспун.

Рийз Уидърспун: 40-те ми донесоха успех в кариерата

Рийз Уидърспун и съпругът ѝ: Като прасенце и слонче

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари