IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Бъртън и Джефри Дийн Морган сключиха брак

10 октомври 2019 15 00

Двамата са повече от 10 години заедно

Снимка: Reuters

Актьорите Хилари Бъртън и Джефри Дийн Морган най-накрая минаха под венчилото. Двойката е заедно повече от 10 години като имат и две деца. Чак сега обаче двамата се решиха да направят сериозната стъпка.

Това става ясно след като Хилари публикува снимки в социалните мрежи, от които се разбира, че церемонията се е състояла на 5 октомври. „Миналият уикенд беше най-щастливият в живота ми. Беше много лично и е всичко, за което съм си мечтала“, споделя актрисата.

Бъртън стана известна с ролята си на Пейтън Сойър в сериала One Tree Hill. Тя игра в поредицата в продължение на 6 сезона, след което персонажът ѝ реши да напусне малкото градче Tree Hill. От своя страна, Джефри Дийн Морган се появява в сериали като The Walking Dead и Supernatural. 

От неговия профил в Instagram стана ясно, че двамата му колеги Дженсън Екълс и Норман Рийдъс, с които работеше респективно в Supernatural и The Walking Dead, са извършили церемонията. „Без съмнение, това беше най-страхотният ден в живота ни“, пише Морган.

Звездите от One Tree Hill говорят за нещата зад кулисите 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари