IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Куба Гудинг-джуниър на съд за сексуално посегателство

15 октомври 2019 10 30

Три жени са подали жалба срещу звездата

Reuters

Куба Гудинг-джуниър се яви в съда в Ню Йорк, за да даде показания. Причината са обвинения в сексуално посегателство на три жени. С това той става поредната холивудска звезда, която се сдобива с дело поради тази причина.

Случаите са от 2008, 2013 и 2015 година. Всички са от барове и ресторанти, които актьорът посещавал.

„Това е шаблон“, коментира източник пред The New York Post.

Една от жените е обяснила в показанията, че Куба Гудинг-джуниър я хванал за задните части, а друга посочила, че ѝ бръкнал под полата.

Марк Хелер, който е адвокат на звездата, коментира пред медиите, че за момента са повдигнати две обвинения за два случая, като за момента се запознава с допълнителните искове.

„Ние смятаме, че това е единственото ново твърдение, вписано допълнително към обвинението. Вярваме, че е напълно невярно и изобщо няма да доведе до никаква присъда“. Така той коментира случая с опипването на задните части на жена, станало миналата година.

И Робърт де Ниро с обвинения за сексуален тормоз

През юни Куба Гудинг-джуниър бе арестуван, след като 30-годишна жена се оплака в полицията, че той я хванал за гърдите в бар. Носителят на „Оскар“ отрече да има вина, тъй като в заведението било пълно и той искал да ѝ хване ръката, но тя била бутната към бюста ѝ.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари