IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Славея Сиракова не бърза да се омъжва

17 октомври 2019 08 30

Сравни мача на националния с глобалното затопляне

Facebook

Славея Сиракова не бърза да се омъжва. Наскоро сгодилата се щерка на Илиана Раева и Наско Сираков обяви в Instagram, че сватбата най-вероятно ще е след две години.

Шайла, както я наричат приятелите ѝ, отговаря на въпроси на фенове в Instagram.

На запитване кой е един от най-щастливите ѝ мигове в живота, тя посочи раждането на нейната племенница Илиана – дъщеричката на сестра ѝ Виолета.

Последователите попитаха Славея и колко татуировки има, като тя бе честна и сподели, че си е направила общо 9 татуса по различни места на тялото.

Разбира се, дъщерята на Наско Сираков не пропусна да коментира представянето на националния ни отбор срещу Англия. За нея играта на нашите е „още по-лоша работа“ и от глобалното затопляне, което е основен световен проблем.

Славея Сиракова се сгоди малко преди сватбата на по-малката ѝ сестра, която се врече във вярност на своя любим Георги Коруджиев. На тържеството присъстваха както годеникът ѝ Иван, така и неговите родители, като бъдещата булка показа общите им снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари