IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Валериева чете религиозна литература

18 октомври 2019 17 40

Плеймейтката се интересува от исляма

Facebook

Моника Валериева започна да се интересува от религиозна литература. Малко след като обяви, че е приела исляма, плеймейтката сподели в социалните мрежи корицата на книгата, която чете в момента.

„Татко ми показа това“, написа тя към кадъра, на който се вижда, че четивото ѝ е със заглавие „Ислямът. Световна история“. Негов автор е британският писател Ед Хюсеин, който има мюсюлмански корени.

„Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом. След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш. Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя“, написа преди близо месец тя, с което обяви, че е променила религиозните си възгледи.

Наскоро Валериева се завърна от Шанхай, където бе по работа – на най-голямото изложение за козметика в света. По този повод тя сподели, че дори не успяла да разгледа града, защото била твърде заета да търси най-добрите козметични продукти за нейните клиенти.

Валериева не скри огорчението си, че въпреки усиления ѝ труд, хората все още не оценяват подобаващо това, което прави: „И си носиш името, а се бъхтиш с нерви всеки ден“.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари