IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влез във форма с Мишел Обама

22 октомври 2019 11 00

Бившата първа дама на САЩ тренира усилено във фитнеса

Instagram

Тя има доста натоварен начин на живот и винаги е била привърженик на здравословното хранене и активния спорт. Тя е Мишел Обама и не може да си позволи да изглежда зле в дрехите си.

През уикенда бившата първа дама на САЩ сподели как се грижи за перфектната си форма, като публикува снимка от фитнес залата.

На кадъра Мишел е по клин и спортен сутиен, правейки упражнения с топка в ръце. Към него тя е поставила хаштага #SelfCareSunday/#Неделнагрижазасебеси.

„Невинаги ми се тренира и съм на косъм да се откажа. Но винаги след тренировката се чувствам невероятно и съм доволна, че съм се раздвижила. А вие как се грижите за себе си?“, обяснява съпругата на Барак Обама.

Мишел Обама фитнес

Instagram

Снимката има за цел да мотивира повече хора да започнат да се грижат за тялото си. До момента тя е събрала над милион и половина харесвания и множество коментари, сред които на пухкавите модели Тес Холидей и Ашли Греъм.

Мишел Обама неведнъж е споделяла, че държи на физическата активност. След като навърши 50 години през 2014 г., тя промени коренно хранителния си режим. Тогава сподели, че е започнала да ходи на йога и е намалила кардио упражненията, които са прекалено интензивни.

Диетата и начинът на живот на всеки един от нас е нещо много лично, коментира това лято Обама, цитирана от сп. „People“.

„Ние трябва да контролираме здравето си. Това е едно от тези неща, които никой не може да ни вземе, независимо от нашата раса, социално-икономическо положение, образование и други“, сподели Мишел.

По думите на бившата първа дама, хората не знаят как да се грижат за здравето си, а и нямат достатъчно качествени магазини за хранителни стоки, чрез които да си набавят по-чиста храна.

В своята биографична книга Мишел Обама разкрива още подробности за своя начин на живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари