fallback

Винаги може още: Денис Куейд предложи брак на младото си гадже

23 October 2019 08:30

Актьорът е готов да каже за четвърти път „Да“

Трите провалени брака на Денис Куейд не му попречиха да се осмели да направи отново решителната крачка. Звездата реши да предложи на приятелката си Лора Савоа брак. Пред „Entertainment Weekly“ 65-годишният актьор споделил, че е направил изненадващо предложение на 26-годишната си приятелка. Той задал съдбоносния въпрос по залез слънце, на романтично място – а именно на хавайския остров Оаху.

Денис Куейд разказва, че е планирал да предложи брак на Лора около месец и половина. „Тя всъщност искаше да си направим селфи, когато аз извадих пръстена отпред и я попитах дали ще се омъжи за мен“, споделя актьорът. „Тя е прекрасна жена. Невероятен човек. Не бих могъл да бъда по-щастлив“, допълва Куейд.

За връзката между актьора и студентката от Тексаския университет се заговори през юни. Преди нея Куейд се раздели с друга доста по-млада от него изгора – 32-годишната канадско-френска моделка Санта Озина.

Актьорът е бил съпруг с актрисите Пи Джей Соулс и Мег Райън и с брокерката на недвижими имоти Кимбърли Бъфингтън, от която има 11-годишни близнаци. От брака си с Райън актьорът има 27-годишен син, Джак.

Автор на статията:
Петя Славова
Сподели
сватба връзки Денис Куейд
0 коментара
fallback