IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венсан Касел и независимите жени

27 октомври 2019 15 00

Актьорът се появи на корицата на „Vanity Fair“

Vanity Fair

„Женя се за независими жени. Без дори да се обявяват за активистки, Моника и Тина са такива, благодарение на техния начин на живот, на образите си, на техните изисквания“. Това казва Венсан Касел по повод жените в своя живот. 52-годишният актьор, който наскоро стана татко за трети път, даде интервю за „Vanity Fair“.

Звездата се появи на корицата на най-новия брой на списанието.

„Открих, че волята не е най-важното“, пише под част от снимките, които бяха публикувани на официалната страница на френското издание. На тях той е сниман в обичайния му стил, такъв какъвто го познаваме.

„Един ден дъщеря ми Дева ме попита дали е вярно, че мъжете печелят повече от жените. Отговорих, че това е нечестно и че не бива да се оставя така. И вярвам, че новото поколение ще бъде по-малко фокусирано върху религията и установения ред... То ще откаже да приема подобен дисбаланс“, обяснява Касел.

Венсан разкрива, че обича да сърфира, защото обожава водата и може да остане насаме със себе си. „Когато една вълна се разбие, ние не знаем каква форма ще приеме. Идеята е да останеш изправен на краката си възможно най-дълго, заемайки красиви пози. Това е като романтична или приятелска връзка, филмова сцена или кариера. Това прилича на живота“, казва той.

По думите на Касел, актьорската игра е другото нещо, чрез което често бяга от реалността: „Когато си направил успешна сцена, всичко останало губи значение. Когато правим това, което ни храни на такова клетъчно ниво, това дори не е работа. Да си актьор е лесно. Трудно е да го признаеш! Да се отървеш от тези юдео-християнски принципи, според които трябва да страдаш, за да направиш нещо стойностно“.

Бившият мъж на Моника Белучи признава, че винаги се е стремил към свободата и в един момент наркотиците са били средството, чрез което да я достигне. Той уточни, че вече не ги използва, но и не съжалява за миналото.

„Компаниите забраняват наркотиците, защото те дефрагментират твърдия ви диск и предлагат различна перспектива от тази, която вече са ви вменили. Спомням си как се опитах да убедя моя 73-годишен баща да вземе аяхуаска. Този опит му позволи да погледне на протестантското си образование от друг ъгъл“, допълва Касел.

В момента актьорът има връзка с доста по-младата от него Тина Кунаки, която преди няколко месеца го дари с дъщеричка.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари