IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон – жената, която предпочете самотата

24 октомври 2019 12 30

Никога не съм искала да се омъжа, споделя тя

Instagram

Тя е красива, известна, има перфектно тяло и чар, с който да плени всеки мъж. Може би мнозина са падали в краката ѝ, но тя е направила избора да живее сама и не се занимава с представителите на силния пол. Тя е Чарлийз Терон, за която самотата не е проблем.

„Не съм имала връзка от много дълго време. Никога не съм искала да се омъжа“. Това споделя холивудската звезда в интервю за американското издание на Glamour, от което бе номинирана за приза "Жена на годината". В него тя разкрива своите тайни за успех.

Терон, която е на корицата на списанието, обяснява, че предпочита да бъде сама, защото тогава може да бъде наистина това, което е всъщност.

„Хората са озадачени от това, и то предимно жените, нали?“, продължава тя.

44-годишната носителка на наградата „Оскар“, която пази личния си живот далеч от папараците, отглежда сама две деца, които осинови преди години. Едно от тях е момче – 7-годишният Джаксън, който предпочита да се държи и облича като момиче. Наскоро актрисата призна, че не желае да се меси в избора му и ще го отглежда като транссексуално дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Glamour (@glamourmag) на

„Децата ми са родени такива, каквито са. Не съм аз човекът, който ще реши точно къде ще намерят себе си, докато растат, и какви трябва да станат“, казва тя пред Daily Mail. 

По-малкото ѝ дете се казва Огъст и е на четири години.

По думите на Чарлийз, подкрепата на майка ѝ Герда за децата ѝ е достатъчна: „Щях да се чувствам самотна, ако нямах такъв верен партньор. В началото исках да правя всичко сама. Струваше ми се, че ако не мога да се справя сама, съм лош родител. Сега разбирам, че и аз и децата ми ще станем по-щастливи, ако ни помагат“. 

Още от фотосесията на актрисата за списанието, вижте в нашата галерия:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари