IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев: Чувствам се канадка!

24 октомври 2019 11 05

Подложиха я на детектор на лъжата

Instagram

Тя е родена в София, но семейството ѝ се премества да живее в Канада когато е била едва на 2. Израства в Торонто и има късмета да я забележат като тийнейджърка, след което започва шеметната ѝ кариера. Тя е Николина Добрева или както всички й казват – Нина Добрев. Въпреки своите български корени, актрисата споделя, че е канадка, а не българка.

Звездата от „Дневниците на вампира“ се включи в предизвикателство на „Vanity fair“ – подложи се на детектор на лъжата заедно с колегата си Люк Брейди. По време на въпросите тя ясно обясни, че се счита за канадка, с което разочарова много от своите фенове в родната ѝ страна.

30-годишната красавица обяснява, че се свързва повече с Канада, защото е израснала в страната, докато България посещава много рядко. Въпреки това, нейните баба и дядо живеят в София.

В момента Нина Добрев излиза с модела Грант Мелън, на който със сигурност е споделила някои български думи. Двамата са заедно от края на 2018 г.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари