IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Харт с първа поява след катастрофата

25 октомври 2019 10 40

Актьорът пострада сериозно на 1 септември

Снимка: Reuters

Кевин Харт явно вече е напълно възстановен от ужасната катастрофа, случила се през септември. Комикът беше заснет в ресторант заедно с Джей Зи, в който двамата се срещнаха с Леонардо ди Каприо и спортния агент Ричард Пол. Според източници, звездите се отправили към частна стая, в която се насладили на вечеря и игра на покер.

Харт е изглеждал добре, но не е свалил качулката си дори в ресторанта. Актьорът дълго се възстановяваше от катастрофата, при която той и още двама души пострадаха. При инцидента, той засегна гръбнака си, заради което се наложи и да му бъде извършена операция.

Кевин трябваше да остане в болницата в продължение на две седмици, след което той беше пуснат за домашно лечение. Тогава актьорът сподели, че няма да бърза с професионалните си задължения и ще се отдаде изцяло на заслужена почивка. Според източници, Харт се подлага на физиотерапия, която да му помогне с възстановяването.

Комикът даде първото си изявление след инцидента на 11 октомври. Тогава той изпрати положителни мисли към другите двама пострадали в катастрофата. „Желая на Джаред и Ребека бързо възстановяване“. Много от приятелите на Харт изразиха своята подкрепа към актьора, като Дуейн Джонсън – Скалата дори прекрати медения си месец, за да посети колегата си в болницата.

Очаква се Кевин Харт да се завърне към киното през 2020 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари