IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел – съвършено различна на рождения ден на Drake

25 октомври 2019 14 30

Певицата е загубила голяма част от теглото си

Снимка: Instagram

След като се раздели със съпруга си, певицата Адел бе забелязана да се забавлява на рождения ден на рапъра Drake. Звездата бе сред гостите на партито му в Goya studios.Там са били поканени много звезди, сред които Снуп Дог, Future, Крис Браун, Пи Диди и др. Там бе и Адел, която поразила всички с променения си външен вид. Всички забелязали, че тя е свалила голяма част от теглото си, пише OK Magazine.

В Instagram Адел публикувала само един кадър от партито, но и от него се вижда промяната във външния ѝ вид.
Според източник, близък до певицата, сега за Адел приоритет са тя и нейният син.: „Адел просто се наслаждава на себе си. Сега за нея най-важното е възпитанието на Анджело“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

Появата на Адел на парти на рапър не е случайно. След като се раздели със Саймън Конеки, певицата започна роман с рапъра Скепта. Тя бе забелязана да присъства и на неговото парти за рождения му ден в Лондон през септември.

Двойката се познава от години, но връзката им е отскоро. Близки до Адел твърдят, че нещата помежду им се развиват много добре и има всички предпоставки да се превърнат в „страхотна двойка“.

 

„Адел и Скепта се подкрепяха доста по време на своите раздели. Те имат силна и специална връзка. Техните приятели предвиждат, че романсът им ще прерасне в нещо сериозно и ще се превърнат в страхотна двойка“, коментира преди време източник пред Daily Mail.

Адел и Конеки сключиха брак през 2016 г. Двамата имат син – Анджело
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари