IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които не крият, че са коригирали гърдите си

25 октомври 2019 17 45

Някои са доволни от пластичните интервенции, други – съжаляват

Снимка: Reuters

Естествената красота – колко са дамите, които разчитат само на нея? Мнозина звезди крият, че външният им вид се дължи не само на природните им дадености. Но има и такива, които са отворени по отношение на своите пластични операции и свободно разказват кои части от тялото им са били подложени на хирургична намеса. Ето и някои от тях, които се поддадоха на процедурата – увеличаване на гърдите.

Анна Фарис

След два брака зад гърба си – с Бен Индра и Крис Прат, Анна Фарис продължава да живее пълноценно живота си. Тя е майка на малкия Джак от брака ѝ с Прат, но това не пречи да се грижи за тялото си и да изглежда великолепно. И ако преди години Фарис не се изказваше особено ласкаво за пластичните операции, то тя вече не крие, че си е правила корекции на гърдите.

Карди Би

Певицата е от онези, които не само са се подлагали на пластична хирургия, но са и достатъчно смели да се шегуват с този факт. През август звездата публикува снимка, под която пише: „Не мога да плувам. Така че ги направих толкова големи, че да плават.“

Снимка

Жизел Бюндхен

След като спря да кърми, красивата Жизел се подложи на пластична хирургия, за да увеличи бюста си, но по-късно съжали. Бюндхен призна, че се е наложило да носи огромни дрехи, тъй като така и не успяла да свикне с новия си бюст.

Снимка

Кейли Куоко

Звездата от „Теория за Големия взрив“ открито признава, че си е коригирала носа и бюста. Актрисата счита това за „най-доброто нещо“, което е направила в живота си.

Снимка

Кортни Кардашян

През 2010 г. риалити звездата призна, че е претърпяла операция, когато е била на 22 години. Телевизионната звезда увеличи гърдите си от втори размер до трети. Смята, че решението ѝ е глупаво, но...

Кейт Хъдсън

Затова пък Кейт Хъдсън изобщо не съжалява за корекцията, която е направила с тялото си. Освен това тя е преценила точно колко силикон да сложи, че да изглеждат гърдите ѝ перфектно.

Снимка

Иги Азалия

Иги Азалия говори съвсем открито за операцията си, тъй като според нея тя се „чувства по-добре, без да я пази в тайна“.

Снимка

Шер

Подобно на Жизел Бюндхен и Шер не е доволна от операцията. Според нея гърдите ѝ „са станали по-лоши, отколкото преди“.

Снимка

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари