IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър с ограничителна заповед срещу фен

31 октомври 2019 17 40

Мъжът нахлул в дома на милиардерката

Снимка: Reuters

Кайли Дженър взима насериозно своята безопасност и тази на семейството си. Звездата от риалити шоуто „Keeping Up With the Kardashians“ е поискала ограничителна заповед срещу фен, който нахлул в дома ѝ.

Случката се развива във вторник, а според E!News, които цитират съдебните документи, мъжът е успял да прескочи оградата на дома на Кайли и се озовал на алеята ѝ. След това стигнал до предната врата и започнал да блъска по нея, казвайки, че иска да се види със звездата.

Кайли

Снимка: Reuters

Всичко обаче се разминало без инциденти, тъй като хората от охраната на Кайли са хванали нахалника и са го ескортирали извън имота. След това се намесва и полицията, която арестува мъжа и му налага да не се доближава на по-малко от 100 метра до милиардерката.

Освен това, той няма право да е близо до имотите ѝ, работното ѝ място и колата ѝ. „Изпитах и продължавам да изпитвам емоционален стрес“, казва Кайли пред съда. Тя добавя, че се страхува най-много за живота на дъщеря си Сторми, която е едва на 1 годинка.

Кайли

Снимка: Reuters

Това е втори такъв случай в клана Кардашян-Дженър. През юни Кендъл Дженър също получи ограничителна заповед срещу Джон Форд, който влезе в дома ѝ през миналия октомври.

Седмица на модата ще мине без Кайли Дженър, съкрушена била

Делото на Кайли ще се гледа на 20 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари