IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейнеб роди момиченце: Ден преди това направила 8 км разходка в планината

11 ноември 2019 17 40

Репортерката кръсти дъщеричката си Мириам

Снимка: Булфото

Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова стана майка. С това се похвали самата тя пред Нова тв. Това е първо дете за Зейнеб и нейната половинка – бизнесменът Стоян Балевски.

Малката Мириам се роди в края на миналата седмица малко над 4 килограма. Самата Зейнеб не обяви публично, че ще става родител, нито пък участва в модна фотосесия, както обичат да правят много известни дами. За бременността ѝ близките ѝ разбират само месеци преди да роди.

„Това не е било тайна, защото е най-хубавото събитие, което може да се случи на двама души, които много се обичат. Аз много исках да изживея този момент, да му се насладя истински. Да го превърна в абсолютно вълшебен миг. Най-вече благодарение на здравословна бременност успях да изживея това. Наслаждавах се и не се спрях нито за миг. Ден преди да родя бяхме в планината и правих неспирни обиколки около 8 км. Успях да се разходя“, сподели Зейнеб.

Тя допълни, че не може да не похвали мъжа до нея, както и медицинския екип, който е бил с нея по време на бременността и раждането ѝ.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари