IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Известността е направо плашеща

12 ноември 2019 10 30

Любимата й роля е тази на майка

Reuters

Какво кара една красива и известна жена да избягва светлините на прожекторите? В последно време Ева Мендес ходи все по-рядко на светски събития. Актрисата се е отдала на семейството и държи дъщерите си далеч от камерите на папараците.

„Известността е направо плашеща, когато вече си родител. Но ние сме чудесен отбор – аз, Райън, майка ми, неговата майка и сестрите ми. Съчувствам на жените, които трябва да се справят с това сам-самички. Самата аз съм израснала с един родител. Обичам баща си, но майка ми беше тази, която отгледа мен и сестрите ми“, разказва тя в интервю за списание Women’s Health.

По думите на любимата на Райън Гослинг, тя предпочита децата ѝ да не живеят с факта, че родителите им са известни личности. „Аз съм просто майка. И съм повече от щастлива да бъда просто майка“, допълва тя.

Мендес обяснява, че като по-млада е приемала най-различни роли, но в момента се старае да бъде за пример на своите деца и не би приела всякакво участие.

„Аз съм живият пример за моите дъщери и приемам всичко това доста сериозно. Затова, ако приема роля в киното, тя трябва да отговаря на всички тези мои изисквания, но и в същото време да е интересна и забавна, за да може да изпитам удовлетворение от работата си. Сложно е...“, коментира още звездата.

Любовта между Ева и Райън пламва през 2012 г. Събира ги снимачната площадка на „The Place Beyond the Pines“. Връщайки се назад във времето актрисата споделя, че отново би играла заедно с мъжа си в някоя продукция, защото двамата си пасват идеално както в живота, така и на екрана.

„Най-невероятните спомени, които имам от професията си, са били, когато съм си партнирала с Райън. Той е невероятен и като режисьор. Наистина много обогатихме креативността си, когато работехме заедно и бих го направила пак“, категорична е Мендес, която изтъква, че любимата ѝ роля е тази на майка.

Двойката има две дъщерички – Есмералда на 5 и Амада на 3.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари