IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев влезе в болница

12 ноември 2019 13 00

Актрисата е получила алергична реакция

Снимка: Instagram

Канадската актриса с български корени Нина Добрев беше приета по спешност в болница през уикенда. Тя е получила остра алергична реакция, което е накарало Джулиан Хъф да закара Добрев в лечебното заведение.

Танцьорката сподели няколко снимки в социалните мрежи от инцидента, който се е случил в събота вечер. Хъф, която в момента се подвизава като съдия в риалити предаването „America's Got Talent“ написа в Инстаграм „С кого ще бъда в спешното отделение в събота вечер? Слава богу, че отидох да посетя това малко човече“.

На снимките се вижда, че Добрев е с кислородна маска и е покрита с „лечебни“ камъни от приятелката си. Явно магиите на Хъф са подействали, тъй като актрисата от „Дневниците на вампира“ вече е добре и се възстановява вкъщи. 

След като всичко премина беше ред и на Нина да сподели за ситуацията. Тя също качи няколко снимки в Инстаграм, на които се виждат етапите на нейното оздравяване. От публикациите става ясно, че това не е първият път, в който Добрев страда от алергична реакция.

„Това е доста често срещан случай, тъй като аз имам доста алергии. В зависимост от силата им, понякога изпадам в шок“, пише актрисата. Тя благодари на приятелката си, че е била на точното място в точния момент и успокои феновете си, че вече всичко е наред. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари