IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъм с хотел в Китай, в кухнята – Гордън Рамзи

17 ноември 2019 14 00

Звездата с нов бизнес в Азия

Снимка: Reuters

Английският футболист Дейвид Бекъм се справяше чудесно на терена, но в последно време доказва, че е също толкова добър и извън него. Зад гърба си той вече има модна линия, притежава два футболни отбора, участвал е в няколко кинопродукции и отвори две футболни академии във Великобритания.

Сега Бекъм е решил да разшири още повече бизнес империята си и заяви, че ще отваря хотелски комплекс в Китай. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид е избрал град Макао, който е известен като „Лас Вегас на Изтока“. Проектът е вдъхновен от родния Лондон и ще включва много от познатите забележителности на столицата на Великобритания.

Бекъм

Снимка: Reuters

Външният вид ще е заимстван от Уестминстърското абатство и Камарата на парламента, а огромна реплика на Биг Бен ще посреща гостите. Интериорът ще е изцяло от злато и мрамор, а два от етажите ще бъдат заети с бутик за дизайнерски костюми. Разбира се, това не е всичко, тъй като в комплекса се очаква да има и търговски център, в който ще се помещават близо 200 магазина.

„Ще имаме от всичко – от легендарните черни таксита до миниверсии на някои от най-известните улици на Лондон – Bond Street и Saville Row“, казва Бекъм пред Travel+Leisure. И за да е пълно удобството на гостите, футболистът е наел Гордън Рамзи да ръководи кръчма, която се намира на територията на комплекса.

Бекъм

Снимка: Reuters

„Лондон е родният ми град и се чувствам невероятно, че имам възможността да донеса енергията, хумора и характера на Великобритания до Макао“, добавя съпругът на Виктория Бекъм.

Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 19 години семеен живот

Разбира се, шеф Гордън Рамзи ще се погрижи гостите да се чувстват сякаш са на гости на кралицата. Той ще приготвя за тях традиционния английски пай, както и английска закуска с бекон и яйца.

Бекъм

Снимка: Reuters

Освен това, в идеята са включени 3 спа комплекса и 4 медицински пункта. Очаква се Дейвид Бекъм да пререже лентата през следващата година, а как ще изглежда проектът може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари