IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една водка за Кейт Хъдсън

20 ноември 2019 15 00

Актрисата с ново начинание

Instagram

Тя е известна актриса, но през последните години обожава ролята си на супер мама. Тя е Кейт Хъдсън – звездата, която реши да направи своя собствена марка водка. Да, точно така!

Разкъсвана между работните ангажименти и грижата за децата, актрисата признава, че често не успява да намери време за себе си. А когато го направи, има нужда от алкохол, с който да забави за малко грижите и да се отпусне в края на натоварения ден.

„Една нощ, след като сложих трите си деца в леглото, исках да релаксирам с коктейл. Но като погледнах в моя бар, разбрах, че нямам онова, от което аз и много жени се нуждаем. Затова реших да си направя свой алкохол, както на мен ми харесва“, споделя Кейт Хъдсън.

Звездата разкрива, че посягайки към останалата водка в дома ѝ, се замислила има ли такава, която е специално създадена за жени. И бързо си отговорила – не.

След известно време, в което обмисляла идеята си, Хъдсън решила да се впусне в предизвикателството и създаде своя марка водка. При това мисълта, че ще зарадва много майки като нея, я мотивирала да не се отказва. 

Преди броени дни актрисата обяви официално, че „King St. Vodka“ вече е факт и скоро ще бъде пусната на пазара. Нарича се така заради хубавите спомени на звездата от „King Street“ в Манхатън, където тя и приятелките ѝ пиели най-хубавите коктейли в града. 

Водката е произведена в слънчевата Санта Барбара, при това чрез алкална филтрация. Тя не съдържа ГМО, нито глутен. „Тя  може да бъде страхотен старт на една запомняща се вечер“, казва звездата. 

„Най-добре е да се сервира на добра компания“, казва Хъдсън, която обеща на феновете си скоро да сподели и някои изпитани от нея рецепти за коктейли. 

„Аз съм супер, супер мама. Готвя, чистя, върша други къщни неща, сменям памперси, тренирам...“, споделя Кейт Хъдсън. Е, вече знаем каква е тайната ѝ и искаме да я опитаме съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари