IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ожени се по анцуг, каза, че е супер, а 6 месеца по-късно развод за Rag'n'Bone Man

21 ноември 2019 08 30

Случват се такива неща, коментира приятел на британския музикант

Снимка: Reuters

Има хора, на които бракът не им влияе добре. От тези се оказа британският певец Rag'n'Bone Man, който живееше на семейни начала с Бет Руи близо 10 години. От връзката им двамата отглеждат двегодишен син. Преди шест месеца те решиха да сключат брак и го направиха, но ето, че семейният им живот не им е повлиял добре и двамата съобщиха, че пътищата им тръгват в различни посоки.

„Жалко, но се случват такива неща – каза техен близък пред в. „The Sun“. – Остават приятели и имат син, който е най-важен за тях. Той предпочита да не говори за живота му, затова не иска да се разчува. Не са се карали, нито пък има какво да каже по въпроса“.

Rag'n'Bone Man, чието рождено име е Рори Греъм, и Бет Руи сключиха брак в началото на май. На церемонията и младоженците, и гостите им бяха облечени в анцузи. През юни певецът написа в Twitter, че семейният живот е „страхотен“. Но ето, че в днешно време мнението му е доста по-различно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари