IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално! Кая Гербер и Пийт Дейвидсън са двойка

25 ноември 2019 11 00

Двамата дори присъстваха заедно на сватба

Снимка: Reuters

След седмици спекулации, вече е официално, че Пийт Дейвидсън има нова дама в живота си. Това е дъщерята на моделката Сидни Крофорд Кая Гербер. Двамата бяха в центъра на вниманието от октомври, но папараците така и не успяваха да ги хванат заедно.

Комикът, който е на 26 години, изкара луда 2019 година, в която беше сгоден за Ариана Гранде, след което се срещаше и с Кейт Бекинсейл.18-годишната дъщеря на Сидни Крофорд от дълго време върви по стъпките на майка си, а тази година сподели и няколко предизвикателни снимки в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @super_kaia_daily на

Тя прекара заедно с Дейвидсън рождения му ден на 16 ноември като дори му занесе торта преди да започнат снимките на шоуто Saturday Night Live. След това двамата бяха забелязани да напускат заедно студиото, а според TMZ Дейвидсън и Гербер са се прибрали в апартамента ѝ след 3 през нощта.

Постепенно папараците успяха да заловят влюбените и се появиха снимки, на които Гербер и Дейвидсън си разменят ласки на концерт. „Пийт и Кая изглеждаха щастливи, но също така се опитваха да не се набиват на очи“, казват източници пред E!News.

Явно връзката им бързо се развива, тъй като двойката беше забелязана и на сватба през уикенда. Церемонията се състоя в Маями, където Пийт и Кая прекараха цял ден на басейн преди това. Там двамата не криеха своята любов и отново бяха уловени да се целуват. 

Дъщерята на Сидни Крофорд беше облечена с дълга синя рокля на точки, която допълни с черни сандали и малка оранжева чантичка. Пийт заложи на традиционния черен костюм с бяла риза. 

Кая Гербер и младежкият дух на модата

„Прекарах цял ден на плаж с голяма група приятели. И двамата изглеждаха много щастливи и се радваха на хубавото време и на слънцето“, казва източник пред E!News. Засега няма информация от Дейвидсън или Гербер за бъдещето на връзката им, но по всичко изглежда, че двамата се наслаждават един на друг.

Кейт Мос и Кая Гербер: Окръжности в модата 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари