IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабело с извинение към кралското семейство

27 ноември 2019 10 30

Изпълнителката е откраднала химикал от двореца

Снимка: Reuters

Камила Кабело има за какво да се извинява на принц Уилям и съпругата му Кейт. 22-годишната изпълнителка призна, че наскоро е посетила двореца Кенсингтън и се е срещнала с кралското семейство. Освен обаче със спомена от визитата, Кабело си е тръгнала и с нещо друго.

„Не казвай на никого какво направихме с майка ми“, започва признанието си изпълнителката. „Бяхме в двореца Кенсингтън и чакахме да се срещнем с Уилям и Кейт. Тогава казах на майка ми „Трябва да откраднем нещо. Вземи нещо... този химикал“, допълва Кабело.

Освен с майка си, Камила е била и с диджея Грег Джеймс, който всъщност е предизвикал младата изпълнителка да си вземе нещо без разрешение. И, ако това не е достатъчно, самият Джеймс е предал приятелката си на дворцов служител.

„Ти каза, че съм откраднала химикал. Аз се стреснах и го пуснах в чантата на майка ми. Тя искаше да го върнем, но аз отказах. И го взехме“, споделя Кабело. Тя признава, че все още пази химикала вкъщи.

Кейт и Уилям обаче явно не са толкова ядосани, тъй като реагираха закачливо на признанието. В Twitter официалният профил на двореца Кенсингтън споделиха видеото, в което Камила разказва за случката, а отговорът е просто една емотиконка на очи.

Камила

Снимка: Reuters

Закачливото послание е повече от ясно – Камила да внимава следващия път, тъй като някой ще я наблюдава.

Мъж влиза в ролята на феята-кръстница в „Пепеляшка“

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари