IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан сподели как дъщеря й реагирала при новината за бебето

4 декември 2019 08 30

Актрисата – на върха на щастието

Снимка: Reuters

Макар и да не ѝ бе лесно след раздялата, бившата съпруга на Чанинг Тейтъм – Джена Дюан в момента се чувства особено щастлива. Актрисата очаква второто си дете от новия си възлюбен – Стив Кази.

Звездата разказва как се чувства и как дъщеря ѝ разбрала новината за бебето пред ETOnline. „Тя наистина е във възторг и постоянно се тревожи за това какво ям, проверява дали е полезно или не. Когато ѝ говоря, че искам малко да си почина, Евърли всичко разбира. Тя постоянно ме гушка, заради новия живот“, разказала Джена.

Актрисата също добавила: „Това е възхитително. Никой не знае как ще е в бъдеще, но сега тя е във възторг. А  също така Евърли разказва за бебето на всеки, когото срещне. Даже на хората в магазина! Просто ги пита: „Вие знаете ли, че мама е бременна?“ А те ѝ отговарят: „Да, ние виждаме!“

Бащата на бъдещото дете е актьорът Стив Кази, с когото Джена се среща от 2018 г. след раздялата с Тейтъм. За него това ще е първо дете, а за Джена – второ, след 6-годишната Евърли.

Тейтъм също има половинка. Той е обвързан с певицата Джеси Джей. Неотдавна стана ясно, че Чанинг и Джена още не са уредили въпроса с правата над дъщеря им и актьорът не е доволен от този факт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари