IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елза Патаки: Бракът ми с Крис не е перфектен

5 декември 2019 17 40

Двамата често се чувствали като лоши родители

Снимка: Reuters

На пръв поглед Елза Патаки и Крис Хемсуърт изглеждат като перфектната холивудска двойка, но актрисата призна в новия брой на сп. WHO, че това е илюзия.

„Нищо не е толкова лесно и перфектно, колкото изглежда… Има моменти, в които се караме и трябва да полагаме много усилия да запазим брака си“, коментира 43-годишната актриса от испански произход.

Елза и Крис се преместиха в Байрън Бей – австралийско градче на източния бряг – през 2014 след като няколко години живяха в Лос Анджелис. Двойката отглежда трите си деца – Индиа Роуз (7) и близнаците Тристан и Саша (5) в имение за 20 млн. долара.

И докато социалните мрежи са пълни с идилични снимки на щастливото семейство, Патаки е категорична, че те са съвсем обикновена двойка, която има своите проблеми, спадове и върхове. Двамата актьори дори понякога се чувствали като лоши родители.

„Имаме тези моменти, в които викаме на децата и се чувстваме после като лоши родители. Заедно работим с Крис да бъдем нормална двойка, като всички останали“, сподели звездата.

Елза издаде, че невинаги имат достатъчно време за наследниците си, което също е причина да изпитват вина. Тя дори разказа случка, в която едно от децата ѝ помолило баща си да ползва мобилния си телефон по-малко, когато са заедно.

„Колкото усилия полагаш за кариерата си, толкова трябва да полагаш и за брака си и за ролята си на родител. Това е постоянна работа“, добави Патаки.

Хубавицата коментира и избора си на място за живот. С Крис избрали австралийския бряг, за да избягат от суетата на САЩ и да предоставят по-спокоен и нормален живот на своите деца.

„В Байрън се чувстваме като местни. Хората ни уважават и аз винаги съм искала да отглеждам децата си на подобно място“, категорична е актрисата.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари