IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун разкри името на сина си

12 декември 2019 10 40

Рапърът стана баща за втори път през ноември

Снимка: Reuters

Изпълнителят Крис Браун посрещна второто си дете на 20 ноември тази година. Той и бившата му приятелка Амика Харис станаха родители на момченце и сега гордият татко публикува първа снимка на бебето и разкри неговото име.

Браун сподели в социалната мрежа Инстаграм снимка, на която се вижда как държи в ръката си малкото краче на сина. Все още обаче лицето на бебето не се вижда, с което рапърът продължава своята традиция да запази личното пространство на децата си. Това, което става ясно от поста обаче, е името на момченцето.

„Аеко Катори Браун“, е надписът под снимката, с което всички фенове за първи път се запознаха с второто дете на Крис. Много от почитателите му смятат, че публикацията е част от предишна, с която рапърът обяви, че вече е горд баща на второ дете.

Той сподели в Инстаграм как гледа гордо към нещо, което обаче не се вижда на снимката. Описанието обаче ясно издаваше какво се случва зад кадър. „11-20-2019“ е написал рапърът, с което обяви, че семейството му се е увеличило с още един член. Последователите му смятат, че с поредица от снимки Браун ще разкрие цялата идентичност на второто си дете.

Амика Харис пък сподели поста на рапъра в своята Инстаграм история и написа „И цял живот няма да ми е достатъчен с теб“. Малкият Аеко се присъединява към семейството на Браун, в което вече се е настанила 5-годишната Роялти. Тя е дете от предишната приятелка на рапъра Ниа Гузман. 

Крис Браун пак се забърка в скандал, задържан е за изнасилване в Париж

Явно Крис е доста щастлив баща, тъй като само няколко дни преди да сподели снимка на сина си, той публикува и такава на дъщеря си. „Радостта ми“, написа той под фотоса, на който Роялти позира в забавна поза. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари