IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 22-годишен брак: Колин Фърт и съпругата му се разделиха

16 декември 2019 08 36

Двамата имат две деца

Снимка: Reuters

Британският актьор Колин Фърт и съпругата му – продуцентката Ливия Джуджоли съобщиха, че се разделят. Двамата имат 22-годишен брак зад гърба си, а причината за решението им не се съобщава.

„Колин и Ливия се разделиха. Те са съхранили близки приятелски отношения и са обединени от любовта към децата. Те много молят да бъдат оставени на мира. Повече никакви коментари няма да има“, заявил представител на бившите съпрузи.

59-годишният Фърт е носител на „Оскар“ с „Речта на краля“. Познат е и с ролите си във филми като „Наистина любов“, „Дневникът на Бриджит Джоунс“, „Гордост и предразсъдъци“.

Той и 50-годишната Джуджоли и имат две момчета.

Преди две години Ливия призна, че е имала кратък роман с журналиста Марко Бранкача, който дори изпрати писмо на Фърт. Актьорът все пак защити семейството и му отвърна: „Вие ме накарахте да страдам, но аз зная, че и вие преживявате“. Фърт и съпругата му успяха тогава да изгладят отношенията помежду си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари