IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм с ново гадже

16 декември 2019 10 40

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм в прегръдките на актриса

Снимка: Reuters

Бруклин Бекъм отново е с нова дама до себе си. 20-годишният син на футболиста Дейвид Бекъм и дизайнерката Виктория Бекъм наскоро се раздели с модела Хана Крос, но това не му попречи да намери нова любов точно преди празниците. Бруклин беше спряган с много момичета след Крос, но явно сърцето му е превзето от актрисата Никола Пелтц.

Въпреки че нито един от двамата не е потвърдил слуховете за връзка, папараците успяха да ги спипат на летището JFK в Ню Йорк. Там Бруклин и Никола не криеха симпатиите си един към друг. Освен това в социалните мрежи се появиха и други снимки, на които двамата изглеждат доста близки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Bee (@yhesaintlaurent) на

„Бруклин вече се е запознал със семейството на Никола и се разбира добре с брат ѝ. Двамата дори бяха на парти заедно“, казват източници близки до двойката пред „The Sun“. 

За връзка между Бекъм и Пелтц се заговори още през ноември, но двамата все успяваха да се измъкнат от любопитните погледи. Все пак, те бяха уловени да присъстват на общо парти по случай Хелоуин, което засили още повече слуховете за нещо повече от приятелство. 

Виктория Бекъм нае сина си, Бруклин снима новата ѝ колекция

Бруклин Бекъм се изявява като голям плейбой и смени няколко момичета само за година. Той се срещаше с Натали Гжданшорн, Фийби Торънс и модела Хана Крос. Бруклин дори беше свързван и със сестрата на Кейт Мос – Лоти Мос. Всички тези връзки обаче приключиха бързо, с което 20-годишният син на Виктория и Дейвид Бекъм си заслужи репутацията на разбивач на сърца.

Дали отношенията му с Никола Пелтц ще издържат повече, предстои да разберем. 

Бруклин Бекъм прекъсва следването си, ще стажува при фотограф

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари