IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебето на Наум Шопов проплакало след секцио

16 декември 2019 14 50

Щастливите родители разказаха за раждането във видео

Facebook

Бебето на Наум Шопов-младши проплакало след секцио, което било планирано в последния момент. Това разкриха актьорът и неговата годеница в специално видео.

Седмица след изписването на тяхната дъщеричка Амая, двамата разказаха за това какви емоции са изпитвали в деня, когато бебето поело първата си глътка въздух.

„Толкова много позитивна енергия ни изпратихте, че няма как да ви се отблагодарим, но искаме да се опитаме да ви върнем поне малка част от нея“, написа Шопов в социалните мрежи. По думите му, 5 декември е бил най-емоционалният в живота им.

Пускайки влога на младата двойка, феновете на Наум могат да видят на няколко пъти как той се просълзява, говорейки за своето момиченце.

„Виждал съм много бебета покрай следването на медицина, но е друго, като е твоето“, казва таткото, който в началото се притеснявал как ще гушне бебето, защото е много малко и крехко.

Видеото показва Теа и Наум в болничната стая, прегърнати в леглото и очакващи да им донесат тяхното детенце.

Подобно на своята приятелка Александра Петканова, Теа разказа повече подробности за раждането. Тя сподели, че се е възстановила много бързо след цезаровото сечение. Много жени, които току-що са станали майки, споделиха своите емоции под публикацията във Facebook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители на 5 декември. Най-вероятно двамата ще продължат да качват влогове, свързани с бебето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари