IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Белучи и Николас Льофевр в опасна близост

17 декември 2019 10 40

Само приятели ли са?

Reuters

Сама ли е Моника Белучи? Това се питат хиляди фенове след като тя и французинът Николас Льофевр бяха забелязани заедно в Париж.

Актрисата и доста по-младият ѝ приятел, с който тя излизаше преди, са уловени от папараци да се разхождат около църквата „Свети Тома Аквински“. След това те влезли вътре.

Двамата не са се държали за ръце, но според запознати, чувствата между тях не са изстинали и има вероятност скоро да се съберат.

Моника Белучи: Жените днес отстояват гласа си

55-годишната звезда скъса с Льофевр през юли. Тогава тя обяви, че ще си останат приятели.

„За мен Николас е мъж с изключителен вкус и талант. Сега отношенията ни продължават по нов начин, това ще остане едно приятелство за цял живот“, коментира Моника.

В началото на декември Белучи се появи на корицата на списание „Lofficiel“. 

Преди няколко месеца актрисата изненада феновете си като направи своя дебют на театрална сцена, като се превъплати в образа на оперната певица Мария Калас. 

„Не се превръщам в Калас. Аз съм Моника, която смирено предоставя гласа си в служба на това прекрасно създание. Не приличам на нея, но тя ме е обзела. Когато чета писмата ѝ, съм трогната от нейните думи, живот, това, което е направила. Аз съм зряла жена и това ми помага да я разбера много добре. Усещам жената, артиста и нараненото дете в нея“, разказа тя в интервю за „Фигаро“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари