IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флиртът на Тимбърлейк с колежка – много шум за нищо

18 декември 2019 08 40

Джъстин и Джесика демонстрираха близост

Снимка: Reuters

Въпреки слуховете, че ситуацията около Джесика Бил и Джъстин Тимбърлейк не върви на добре и певецът бе забелязан в компанията на друга жена – актрисата Алиша Уейнрайт, явно всичко в семейството върви по мед и масло. Джъстин се извини на съпругата си и ето явно доказателство, че тя явно му е простила.

Джесика публикува видео на страницата си в Instagram, а съпругът й го е коментирал доста мило. Под поста ѝ Тимбърлейк е поставил емоджита – сърца.

След фотосите, които показват как певецът държи ръката на друго момиче, той публикува също в социалните мрежи извинение към съпругата и семейството си.

„Старая се да избягвам сплетните, но заради семейството ми считам за правилно да коментирам последните слухове.  Проблемът е в това, че те причиняват болка на хората, които обичам. Ще бъда напълно откровен: нищо между мен и моята колежка на снимачната площадка не е имало. Просто много пих в тази нощ и много съжалявам за поведението си. Това не е примерът, който искам да демонстрирам на своя син. Моля за извинение прекрасната си жена и всички в семейството за това, че се наложи да са в тази ситуация и искам да бъда по-добър мъж и баща, отколкото съм способен. Гордея се, че работя над филма „Palmer“. Надявам се да продължа да го правя и хората най-накрая да го видят“.

Тогава пък Джесика постави лайк под поста на Джъстин и не направи никакво изявление по повод слуховете за съпруга ѝ и колежката му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари