IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън блесна с нов пръстен

18 декември 2019 11 00

Съпругата на принц Уилям привлече погледи в Бъкингамския дворец

Снимка: Reuters

Кейт Мидълтън блесна на приема на дипломатическия корпус, който се състоя в Бъкингамския дворец. Херцогинята на Кеймбридж бе избрала за събитието елегантна тъмносиня вечерна рокля, дело на Alexander McQueen, като допълни образа със знакови отличия на Кралския фамилен орден на Кралица Елизабет Втора, отбелязва „OK Magazine“.

Но по-голямо внимание привлече разкошният пръстен с брилянт, който до този момент никой не е виждал да бъде носен от Кейт. Все още не е ясно кой е подарил скъпото бижу на Мидълтън – съпругът ѝ принц Уилям или кралица Елизабет, както и какъв е поводът за това.

Обикновено Кейт Мидълтън носи три пръстена на лявата си ръка – годежния, венчалния, както и „пръстен на вечността“ – символ на безкрайната любов и страст.

Не останаха незабелязани и огромните диамантени обеци, съчетани с колието „Nizam of Hyderabad“. А тиарата „Възли на любовта“ е от 1914 г.. Била е предназначена за бабата на Елизабет Втора – Мери. През годините преминава в ръцете на принцеса Даяна и се превръща в едно от любимите ѝ бижута, които тя връща след развода с принц Чарлз.

Тиарата вече е собственост на Кейт Мидълтън, която я е слагала изключително рядко при много специални поводи. Що се отнася до приема, кралицата го организира преди всяка Коледа и на него кани членове на дипломатическия корпус, които са повече от 1000 гости.

Мидълтън съвсем скоро показа и как се готви за Коледа, като помогна в приготвянето на храна на 84-годишната кулинарка в празничното ѝ предаване A Berry Royal Christmas. Именно там Кейт коментира и кулинарните умения на своя съпруг – принц Уилям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
И какво - ходят накичени на стойност милиони, докато разликата межде богати и бедни расте ли, расте. А после - ами защо не се размножавате, че няма кой да работи!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар