IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа с нова любов

19 декември 2019 10 30

Свързват я с румънски певец

Снимка: BulFoto

Андреа забрави Кобрата и намери нова любов. От известно време фолкпевицата излиза с нейния колега Дан Балан. Това съобщиха румънски медии, позовавайки се на свои източници.

Двамата се запознали покрай съвместната си работа с музикалния продуцент Кости Йонита, който направи няколко хита с родната изпълнителка.

„Андреа напусна Кубрат Пулев преди няколко месеца, супербоксьорът, с когото имаше връзка от повече от 10 години. Оттогава Андреа е неотлъчно с Дан Балан, ходи с него на различни събития, отскоро са заедно и в Киев“, казва източник на WOWbiz.ro

Той допълва: „Те се стараят да крият отношенията си, гледат на публично място да са заобиколени от приятелите си, не интимничат, но... Когато са сами и имат достатъчно възможности, между тях се случва нещо“.

По повод спекулациите, че Андреа има нов приятел и той е Дан Балан, Йониу Бежинарю – мениджърът на певицата, коментира пред медията, че не участва в любовния живот на своите звезди.

„От уважение към звездите, които представлявам, предпочитам да не коментирам любовния им живот. Дори и да разбера какви отношения имат, аз не ги коментирам по никакъв начин, мога да говоря само за кариерата им, за концертите им, за песните, които предлагат, или въпроси от професионален характер“, посочва той. 

Наскоро Дан Балан получи наградата за най-сексапилен артист в Русия. 

По-рано много от феновете на Андреа помислиха, че тя отново е с Кубрат Пулев след като двамата бяха забелязани заедно в Пловдив. Освен това боксьорът я защити в социалните мрежи след скандала ѝ с нейните продуценти.

Ах, този фотошоп, Андреа!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари